Njoy-Deals:
Eerlijke deals
met daarbij de
beste service !
Bel gerust voor
info of bij vragen:
31.475.493835 !
Tip van de Week !
4 dgn Schwarzwald
o.b.v. halfpension
en andere extra's
€ 254,00 (2 pers.)
Hotel Hirsch !

Geen zin om zelf te
koken vanavond !
Ga dan spontaan
uit eten en bekijk
hier het overzicht
van mogelijkheden.
Fijne avond alvast !

 

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen:

 

Wat is kenmerkend voor een Njoy-Deal ???

Voor U, als consument, is het belangrijk om te weten dat alle Njoy-Deals worden aangeboden door betrouwbare Partners die allen hoge eisen stellen aan hun produkt of dienst. Voordat er een deal tot stand komt, zijn er altijd (vaak meerdere) persoonlijke gesprekken geweest met de betreffende aanbieder: Njoy-Deals hecht nu eenmaal veel waarde aan persoonlijke contacten. Dat maakt een inschatting omtrent de geboden kwaliteit, service en prijsstelling een stuk gemakkelijker.

Oòk kleinere Partners (lees: bedrijven) kunnen bij Njoy-Deals terecht met hun aanbiedingen wat elders vaak niet mogelijk is (te weinig deal-omzet). Hierdoor wordt bij Njoy-Deals het aanbod en de diversiteit qua deals alleen maar groter en bovendien zijn het juist de kleinere bedrijven die vaak, vanwege de moordende concurentie, nog net iets meer willen bieden t.a.v. kwaliteit en service. En dat is mooi meegenomen !!!

Daarnaast zijn Njoy-Deals altijd gebaseerd op reële en de normaal geldende prijzen. Dat is een belangrijk uitgangspunt waaraan veel waarde wordt gehecht. Dan maar evt. iets minder korting maar wel berekend over eerlijke prijzen. Bij Njoy-Deals worden geen deals aangeboden die "kunstmatig" worden samengesteld, dan immers is het gemakkelijk om hoge kortingen te geven. Hetzelfde geldt voor tal van andere zaken zoals b.v. oude voorraden aanbieden tegen nieuwprijzen of kleinere porties in een aangeboden diner (om maar eens een voorbeeld te noemen). Spijtig genoeg wordt hier door veel andere aanbieders anders over gedacht waardoor de consument wordt misleidt of soms zelfs bedrogen. Njoy-Deals doet daaraan niet mee met als gevolg dat aangeboden deals regelmatig worden afgewezen of worden bijgesteld.

Natuurlijk is voor U, de consument, de hoogte van het dealbedrag het allerbelangrijkst. Dat is het meest belangrijke meetpunt om een deal, althans qua prijs, wel/niet te kopen. Maar het oorspronkelijke bedrag op basis waarvan een aanbieding is afgeleid, moet wel eerlijk en betrouwbaar zijn. Steeds vaker wordt hier elders bewust van afgestapt, echter niet bij Njoy-Deals. Een deal moet inhoudelijk altijd hetzelfde zijn als bij normaal gebruik. Voor U als consument staat Njoy-Deals synoniem voor eerlijke en kwalitatief goede deals. Dat is fijn om vooraf te weten, dat is vertrouwd zaken doen !!! 

 

De huidige Njoy-Deal interesseert me, hoe kan ik hier aan meedoen ???

Klik eenvoudig op de knop “Ik neem de deal” voordat het einde van de Deal verstrijkt. Eenmalig dien je een account aan te maken, beantwoordt daarvoor de gestelde vragen. Bewaar je eigen inloggegevens zorgvuldig om later opnieuw toegang tot je account te kunnen krijgen. Rond vervolgens het betalingsproces af. Via iDEAL of Paypal betaal je de deal waarna je een e-mail krijgt met daarin een link naar je voucher. Je kunt de voucher vanaf deze link eenvoudig printen. Ook is de voucher terug te vinden in je eigen account waarin al je gekochte deals worden bewaard. Je kan nu genieten van de deal tijdens de op de voucher bij de voorwaarden vermelde geldigheidsperiode.

 

En als ik de voucher-mail niet ontvang ???

Alle aankopen door jou gedaan zijn terug te vinden in je eigen account. Daarbij vermeld staan ook de vouchers die je ook vanaf hier kunt uitprinten. Krijg je de mail niet in je inbox, kijk dan ook even in je spam-box. Problemen met je mail of met je account, neem dan met ons op via de mail of via 0475-493835.

 

Wanneer kan ik mijn voucher gebruiken ???

De geldigheidsperiode van de voucher verschilt per Njoy-Deal. Deze geldigheidsperiode wordt vermeld in de voorwaarden bij de betreffende deal. Je kan de voucher gebruiken vanaf de dag van ontvangst (tenzij anders vermeld) tot en met de laatste dag van de geldigheidsperiode. Er kan ook soms een beperking zijn op het tijdstip van de dag en de dag van de week waarop de voucher gebruikt kan worden. Let dus altijd goed op de geldigheidsperiode en ook op de andere voorwaarden.

 

Is het mogelijk een Njoy-Deal cadeau te doen ???

Je kan inderdaad iemand anders een plezier doen door hem of haar een Njoy-Deals tegoedbon te schenken! Het volstaat om de optie “Geef als Cadeau” te kiezen (de persoon aan wie je de voucher cadeau doet krijgt deze dan rechtstreeks in zijn/haar e-mail inbox) of de door jou gekochte voucher uit te printen en hem/haar te geven.

 

Kan ik de voucher aan iemand anders geven als mijn eigen naam op de voucher staat ???

 Ja, je kunt de voucher altijd aan iemand anders geven.

 

Waarom kan ik niet zien hoevaak een deal al verkocht is ???

Wij, van Njoy-Deals, vinden dat de kwaliteit van een deal niet wordt bepaald door een stand op de barometer. Men koopt een deal omdat die aanspreekt, omdat die voor U aantrekkelijk is. Dat moet de enige reden zijn en niet het feit of een deal wel/niet al door anderen is gekocht. Dat is een soort kunstmatige beinvloeding waarvan Njoy-Deals bewust afstand neemt. Vandaar dus geen zichtbare teller of barometer, behoudens de "last-minute-dining-deals".

Maar maakt U zich niet ongerust: alle deals, geplaatst sedert begin oktober 2012, mogen zich verheugen in  meer dan voldoende aandacht. Natuurlijk, de een wat meer dan de ander maar de "nul" is nog nooit de eindscore geweest. U zou dus nooit als enige zijn geweest bij een mogelijke deal. Dat is een geruststellende gedachte, toch  !!!

 

Is het mogelijk om Njoy-Deals aanbiedingen te combineren met andere acties

Tenzij anders vermeld bij de voorwaarden van de betreffende deal, is het niet mogelijk om Njoy-Deals te combineren met andere acties en/of aanbiedingen.

 

Is www.njoydeals.nl een veilige website ???

 Ja, de betaling van je aankopen op Njoy-Deals.nl is beveiligd door een SSL (Secure Socket Layer) encrypting. Het gebruikte veiligheidssysteem is momenteel één van de meest veilige ter wereld. Njoy-Deals heeft geen directe toegang tot de vertrouwelijke gegevens verbonden aan betalingen en deze gegevens worden niet door Njoy-Deals geregistreerd. Dit is ook de reden waarom je bij elke betaling telkens opnieuw je bankgegevens gevraagd worden. Je kunt dus met een gerust geweten de betaling uitvoeren.

 

Komen er nog extra kosten bij de aankoop van een deal ???

Ja, wij berekenen € 0.99 tot max. € 1,99 extra per bestelling voor diverse kosten (dus niet per deal maar per bestelling).

 

Wanneer worden de kosten van mijn rekening afgeschreven ???

Je betaalt de voucher meteen via iDEAL of via PayPal. De kosten voor de NJoy-Deal(s) worden dan meteen van je bankrekening afgeschreven.

 

Is het mogelijk om een gekochte en betaalde Njoy-Deal te annuleren ???

Behalve bij technische problemen op het moment van de aankoop, kunnen we geen deals terugbetalen als er meer dan 14 dagen verstreken zijn tussen het moment van de aankoop en de vraag tot terugbetaling. Als je een terugbetaling wenst, aarzel dan niet ons te contacteren via e-mail (dan uitsluitend schriftelijk reageren).

 

Hoe kan ik mijn producten/diensten aanbieden op Njoy-Deals ???

Kijk voor meer informatie over wat Njoy-Deals voor uw bedrijf betekent op de pagina zakelijk of stuur een mail naar info@njoydeals.nl

 

Waarom duren de Njoy-Deals maar enkele dagen? Ik zou er toch nog van willen profiteren !!!

We stellen een gevarieerd programma op van Njoy-Deals zodat je altijd verzekerd bent van een actueel en breed aanbod. Maar daardoor wisselt het wel iedere dag en inderdaad: een dag is snel voorbij. Daarom staat elke deal ook nog eens 3 dagen extra als zgn. site-deal vermeld. Ook dan is de betreffende deal nog actief en kan deze nog worden aangekocht. Maar het is wel belangrijk om zo weinig mogelijk te missen. Volg daarom dagelijks de Njoy-Deals via deze site of via de dagelijkse mailbrieven.

 

Aan wie kan ik Njoy-Deals aanbevelen ???

Aan werkelijk iedereen !!! Vertel het je ouders, je oma en opa, je kinderen, je vriendinnen en vrienden, buren, familie, leraren, collega's, scholieren of medestudenten: hoe meer bekendheid hoe beter het is. Bezorg hun allen de gouden tip om een Njoy-Deal voor minder dan de helft van de normale prijs te kunnen kopen. 

En natuurlijk kun je Njoy-Deals "liken" op Facebook en vervolgens delen met al je vrienden. Dat is de beste reclame die men zich kan wensen, we zijn hier dan ook enorm blij mee. Hopelijk gaan jullie hiertoe over, er van uitgaande dat jullie Njoy-Deals een warm hart toedragen !!!

 

Wat te doen bij klachten ???

Allereerst hopen we weinig of geen klachten te mogen ontvangen, daarvoor doet Njoy-Deals dagelijks zijn uiterste best. Maar mocht er toch iets zijn waarover jullie niet tevreden zijn, neem dan met ons contact op (zie hieronder). Want hoewel de verplichting tot correcte levering van de deal bij de betreffende ondernemer ligt, zullen wij de betrokken Partner hierover meteen informeren en hun wijzen op de aangegane verplichtingen en hun verantwoordelijkheden. Meestal wordt daarmee het onstane ongenoegen meteen al weggenomen. Njoy-Deals zal er op blijven toezien dat gemaakte afspraken ook daadwerkelijk worden nagekomen en daarvoor doen we alles wat binnen ons vermogen ligt. Want tevreden klanten zijn terugkerende klanten: dat geldt òòk voor Njoy-Deals !!!   

 

Hoe kan ik contact opnemen met Njoy-Deals ???

Via telefoonnummer 0475-493835 of via e-mail: info@njoydeals.nl