Njoy-Deals:
Eerlijke deals
met daarbij de
beste service !
Bel gerust voor
info of bij vragen:
31.475.493835 !
Tip van de Week !
3 dgn Achterhoek
€ 99,00 (2 pers.)
Hotel Ehzerwold !
Bij elke aankoop !
Spaar automatisch
voor extra korting !

Over ons

We vertellen u graag meer over Njoy-Deals !!!

 

Wie zijn wij ???

Njoy-Deals is een Nederlands internetcollectief waar door het vormen van een grote groep kopers spectaculaire Njoy-Deals kunnen worden aangeboden. Wij bundelen de krachten van groepsaankopen en sociale media om zo aantrekkelijke deals van de beste bedrijven aan te kunnen bieden. Njoy-Deals is begin 2012 gelanceerd in de regio Midden en Noord Limburg en van daaruit verder gegroeid. Njoy-Deals richt zich vooral op de regio (joùw regio) met deals met een regionaal karakter. Regiodeals vormen ons hoofdbestandeel daarbij, in mindere mate, aangevuld met andere aantrekkelijke deals.

Ons doel is om elke dag een Njoy-Deal met een prachtige korting aan te bieden. waarvan de consument volop kan profiteren. Oftewel, de beste, de leukste maar vooral ook eerlijke deals in jouw omgeving tegen altijd aantrekkelijke prijzen. Zonder daarbij de belangen van de betreffende partner niet uit het oog te verliezen: want uiteindelijk zijn zij het die al deze mooie deals mogelijk maken. En dat willen we graag zo houden !

Waarin onderscheidt Njoy-Deals zich voor de Consument t.a.v. de andere aanbieders

  1. Kleinschaliger met veel meer de nadruk op kwaliteit i.p.v. kwantiteit en natuurlijk ook op service.
  2. Uitsluitend betrouwbare Partners
  3. Het aanbieden van altijd eerlijke deals, dus geen extra opwaarderingen op de oorspronkelijke prijs om zgn. korting te kunnen bieden. Dat laatste gebeurt helaas maar al te vaak. Tip: controleer daarom altijd de oorspronkelijke prijzen voor zover dat mogelijk is.
  4. Snel en makkelijk bereikbaar, ook per telefoon (0475-493835), dus ook bij evt. klachten als deze er al mochten zijn. Klachten zijn er immers om opgelost te worden.

 

Njoy-Deals òòk voor jou !!!

Meld je aan bij Njoy-Deals en bespaar 35% tot 65% op de leukste en vaak originele deals. Ons doel is om elke dag een onverslaanbare Njoy-Deal aan te bieden. Njoy-Deals maakt belevenissen toegankelijk voor iedereen dus òòk voor jou. En op een altijd vriendelijke manier gekoppeld aan een uitstekend service. Dat is Njoy-Deals !!!

Weet je misschien een onverslaanbare Njoy-Deal, meld het ons en wij gaan er meteen achteraan. Of als je andere goede ideeën hebt, wij staan overal voor open !!!

 

Het Njoy-Deals team !!!

Njoy-Deals is gestart door een ervaren team van internet professionals en inkoop specialisten die voor jou op jacht gaan naar de beste deals. Heb je interesse om je aan te sluiten bij ons team? Stuur ons een mailtje, we maken graag een afspraak met je !!!