Njoy-Deals:
Eerlijke deals
met daarbij de
beste service !
Bel gerust voor
info of bij vragen:
31.475.493835 !
Tip van de Week !
4 dgn Schwarzwald
o.b.v. halfpension
en andere extra's
€ 254,00 (2 pers.)
Hotel Hirsch !

Geen zin om zelf te
koken vanavond !
Ga dan spontaan
uit eten en bekijk
hier het overzicht
van mogelijkheden.
Fijne avond alvast !

 

Reacties van bedrijven

Geacht ondernemer, onderstaand treft U reactie's aan van collega-bedrijven die ooit al eens een deal hebben geplaatst bij Njoy-Deals. Lees hun ervaringen en trek daaruit Uw conclusie's. Heeft U onlangs zelf een deal geplaatst en U wilt hierover graag iets kwijt, klik dan op de onderstaande link en vul de gevraagde gegevens in. Dank U !!! 

 

voeg hier uw eigen ervaring toe

 01-03-2018
Oirsbekerweg 27, 6438 HA Oirsbeek

Wij hebben een positieve ervaring met u gedeeld. Wij danken u voor de klantvriendelijkheid naar ons bedrijf toe, de communicatie was in orde. Verder hebben we geen op- of aanmerkingen om aan u te geven. 

28-02-2018
Chantalle's Beauty
Blerick

De deal is super verzorgd, hoefde er zelf niet veel voor te doen. Ook de afrekening ging super snel! Zeker de moeite waard!

12-09-2017
Son

Hoi Chrit, ik vond de opzet van de deal uitstekend; ook de bijbehorende tekst vond ik leuk. Jammer dat de aantal wat minder waren maar daarop had je vooraf al gewezen. Verder niets dan lof voor zowel service als inhoud van de deal, en gezien onze afspraak stel ik voor om richting november een nieuwe deal te plaatsen.

11-07-2017
Nederweert

Beste Chrit, bedankt voor de snelle betaling. De deals worden al behoorlijk ingeleverd. Volle agenda dus! Maar dat was dan ook de bedoeling. De volgende keren kan ik alleen voor dieren promotie maken, dat is jullie bekend. Misschien al over een paar maanden? In elk geval jullie ook bedankt voor de prettige samenwerking! Hartelijke groet, Annemieke Driessens

Alles netjes verzorgt, fotos en geschreven stukje prima in orde, helaas maar enkele verkocht. Mensen moeten de deal nog verzilveren staat gepland, uiteraard zorgen we ervoor dat alles zoals in de deal beschreven staat ook gerealiseerd wordt. gr Geert

06-04-2017
Cestbon Roermond
Roermond

Actie goed ontvangen bij de klanten.

08-03-2017
Swalmen

Fijn gesprek gehad voor dat we onze deal online hebben gezet. Fijne afhandeling.

07-02-2017
Gobat
Oosterwolde

Heel erg leuk om eens te doen, wellicht deal hier en daar aanpassen voor een nog beter resultaat. Dank!

13-08-2016
TŁddern

Prettige samenwerking met een persoonlijke touch.

15-07-2016
Broekhuizenvorst

Hebben inmiddels 14 reserveringen gehad, tot nu toe 2 afgehandeld. De gasten die de wandeling hebben gemaakt, vonden het geweldig.

27-04-2016
Weert

Aantallen zijn niet zo heel veel maar wel aantal nieuwe klanten buiten onze regio.

04-04-2016
Roggel
Onze ervaring is prima. We zullen zeer waarschijnlijk in de toekomst nog wel vaker een keer een njoy deal doen.
10-03-2016
Roermond

Al meerdere malen samengewerkt met Mieke en Chrit. Altijd een super goede samenwerking, met mooie resultaten. Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken op een eerlijke manier.

13-01-2016
Weert

Prettige eerste samenwerking gehad met Njoy Deals! Vriendelijke medewerkers en goede service!

Beste njoy, wij zijn zeer tevreden voor de manier waarop jullie het gedaan hebben, het aantal verkopen had van ons best nog wel hoger mogen zijn. Maar wie weet in de toekomst misschien meer succes. Onze Hartelijke Dank. Corrie en Dianne.

Super fijne samenwerking. Helder en snel. Zeer vriendelijke werkwijze en personeel. Top!

09-11-2015
Koningsbosch

Ik ben zeer tevreden. Zag er goed uit, hooguit jammer dat de verkoop wat tegen viel. Groetjes, Corrie Peusen.

13-09-2015
Linne

Chrit, dank je wel voor de afhandeling, alles zoals gewoonlijk super verlopen. Graag tot een volgende keer. Groetjes Piet

21-07-2015
Valkenswaard

Een leuke deal, jammer dat men in Valkenswaard Njoy-Deals nog niet zo goed kent.

Alles netjes geregeld, was tevreden er mee.

01-07-2015
Nieuwstadt

We hebben een fijne samenwerking gehad met Njoy-Deals. Het intake gesprek maakt meteen duidelijk dat Njoy-deals anders is dan andere deal-sites. Het persoonlijk gesprek hier op de zaak was zeer aangenaam. Geen verkoop praat maar een duidelijk verhaal zonder poespas. De afspraken zijn netjes nagekomen zoals wij die hebben afgesproken. Fijne groep mensen om mee samen te werken. Team Royalmassage

23-06-2015
Helmond

Ik heb de samenwerking met Njoy-Deals als zeer prettig ervaren. Zeker voor herhaling vatbaar.

22-06-2015
Sittard

Goede ervaring opgedaan, alles keurig afgehandeld en waar nodig een probleempje opgelost! Ga zeker nogmaals voor deze deal! Met vriendelijke groet, Annemie Ubben

19-05-2015
Beek

De samenwerking met Njoy-Deals heb ik als zeer prettig ervaren. Het persoonlijke gesprek was fijn, duidelijke afspraken en prima alle zaken nagekomen. Ook 'last minute' nog een verandering in de tekst omdat mijn website klaar was de dag voordat de deal online ging. Fijn dat jullie zo flexibel zijn. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar. En dan hopen op nog meer deelnemers natuurlijk. Het programma is nu bezig en deelnemers zijn super enthousiast dus ik heb er wel vertrouwen in. youGOo gaat op 1 september weer van start. Wat mij betreft kunnen we dan onder dezelfde voorwaarden opnieuw een samenwerking aangaan. Met vriendelijke groet, Margoo Timmermans marGOo bewegingsdeskundige - voedingscoach

07-05-2015
Roermond

Alles naar wens verlopen. Afwikkeling en uitbetaling van de deals super en snel geregeld!

07-05-2015
Sittard

We hebben deze maand voor het eerst deelgenomen aan een Njoy deal. Met als inzet de koningin van de groenten: de asperges. De koningin is tevreden en we hopen ook onze gasten.

Goede samenwerking en de deal werd heel mooi gepresenteerd.

10-04-2015
SITTARD

Een fijne ervaring met Njoydeals.

09-04-2015
Herten

Ik heb een hele goede ervaring met Njoydeals! Chrit kwam bij me op bezoek om alles door te nemen en uit te leggen. Hij heeft daarna de tekst en foto's bijelkaar gezocht die ik zelf weer mocht corrigeren, zodat ik er helemaal tevreden mee kon zijn. Het is erg transparant allemaal! Ook mijn eigen klanten vonden het fijn om een voucher te kunnen kopen!

Het is heel prettig om samen te werken met Njoy Deals. Zakelijk maar ook de persoonlijke interesse die Njoy Deals toont tegenover ons bedrijf geeft ons een goed gevoel. Als wij dit vergelijken met andere bedrijven die deals verkopen is er geen enkel bedrijf dat aan het zakelijke aspect van Njoy Deals kan tippen.

10-03-2015
Kalterherberg

Bedankt voor de aangename en goede samenwerking. De klanten die al gekomen zijn, waren zeer nette mensen en wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Alles is duidelijk en zeer gemakkelijk te volgen via jullie extra-net. Op naar een nieuwe gezamelijke deal. Nico Becker

10-02-2015
helmond

De opzet en de presentatie van de deal zag er super uit.

31-12-2014
Reuver/Wijlre

Wij hebben het als zeer positief ervaren om persoonlijk contact te hebben, zijnde onder andere een huisbezoek, met de mensen van njoy deal. De tekst van de deal was erg goed opgesteld en de afwerking van de deal zonder problemen verlopen. Chapeau!

16-12-2014
Eindhoven

Njoy komt zijn afspraken na. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en kijken uit naar de volgende deal.

We hebben kennisgemaakt met NJOY deals en zijn tevreden over de werkwijze van dit bedrijf. NJOY deals houdt zich aan hun gemaakte afspraken en bieden een vertrouwde samenwerking aan! Een fijne manier om samen te werken en onze klanten een leuke aanbieding te bieden voor de feestdagen!

17-11-2014
Melick

Tekstueel was het een heel mooie promotie, ook de afhandeling en overleg, eigenlijk alles omtrent de plaatsing was prima. Er was een fout opgetreden met plaatsing waardoor de deal niet gekocht kon worden op de eerste dag, dit werd overigens meteen keurig hersteld en de deal werd een dag langer geplaatst. Of dit invloed heeft gehad op het aantal verkochte deals, zullen we helaas nooit weten maar jammer was het wel.

03-11-2014
Sittard

In september een hele leuke deal gehad bij NJOY Deals. Het was super geregeld. Een hele mooi deal gemaakt, mooie Lay Out. Zeer vriendelijk ontvangen als startende ondernemer. Bedankt!

29-09-2014
Papenhoven

Nu alweer even geleden dat ik een Njoydeal had middels jullie site. Wat een prima service en perfecte info naar de toekomstige klanten toe. Ook de snelle afhandeling met betrekking tot de facturatie is helemaal naar tevredenheid. Tot een volgende keer!

21-07-2014
Weert / Maasbracht

Het njoy-systeem werkt goed en efficiënt en zorgt ervoor dat ons klantenbestand en onze naamsbekendheid verder wordt uitgebreid. Welkome aanvulling op ons dienstenpakket !

Goed gedaan, top! Dank voor de prettige samenwerking! Vriendelijke groeten, Th. Hermens

11-06-2014
Schinnen

Mijn ervaring met Njoy-Deals was erg positief. Commissies zijn beter dan bij de concurrenten en de uitleg over het geheel is prima. Voor herhaling vatbaar!

27-05-2014
Linne

Het was voor mij de eerste keer dat ik aan een deal meewerkte. Alleen al door het goede gevoel wat ik kreeg tijdens mijn gesprek met Njoy-deals, de eerste benadering, maar zeker ook door de voorwaarden en verdere afhandeling van zaken. Graag wil ik dan ook met Njoy-deals in de toekomst meer zaken doen omdat het een prettige manier van samenwerken is. Ik kijk uit naar een volgende Njoy-deal.

19-05-2014
Sittard

Wij zijn zeer tevreden met de dienst die Njoy aan ons heeft gelevert. Snelle reacties, een goede service en eerlijke afspraken. Zeker een aanrader!

29-04-2014
chiryo natuurgeneeskunde
Susteren

Zeer goede ervaring. Correcte afhandeling, mooie duidelijke opzet van de deal pagina. Geen opmerkingen, chapeau !!

Al bij het kennismakingsgesprek had ik er een goed gevoel bij. Ook bij de verdere afhandeling werd gedaan zoals het vooraf beloofd. Geweldig!!! Bedankt

07-04-2014
Montfort

Hoi, wij zijn zeer tevreden over de plaatsing en afhandeling van de deal. Ook zijn wij zeer tevreden over de service aan huis, en de goeie uitleg van crit. Wij zullen zeker in de toekomst weer een deal bij jullie plaatsen. Bedankt voor de goede service want die hebben jullie zeker. Groetjes van Wassana en Jim.

06-04-2014
Linne

Onze deal was mooi opgezet en geplaatst. Volgende keer misschien iets minder tekst. Afhandeling prima. Tot de volgende deal.

22-03-2014
maasbracht

Hallo Njoy Deals, Alles is naar mijn idee prima verlopen. ik heb verder geen op- of aanmerkingen. Vriendelijk bedankt voor alles en graag tot een volgende samenwerking! Monique Voets, EveryBodyFit, Maasbracht.

06-03-2014
Herkenbosch

Namens van Vlodrop catering uit Herkenbosch de complimenten voor de heldere uitleg en aanpak van de deals. Ook nog een compliment voor de lay-out op de site. Ga zo door en graag tot een volgende samenwerking !

15-02-2014
Nederweert

Njoy deals heeft ons een prima uitleg gegeven en we zullen zeker in de toekomst nog eens gebruik gaan maken van hun diensten.

10-12-2013
Roermond

Uit ervaring van het plaatsen van enkele deals, kan ik Njoydeals met een gerust hart aanraden voor ieder bedrijf uit de buurt. De veelzijdigheid, de mogelijkheden en vooral de service vind ik helemaal te gek bij Njoydeals. Ik ben heel erg tevreden, groetjes, Charlotte !

02-12-2013
Maasbracht

NjoyDeals staat voor snel schakelen en goede afhandeling. Zeker aan te bevelen om een keer een deal mee aan te gaan.

Nadat ik met enkele bedrijven contacten heb gehad i.v.m. het aanbieden van een deal voor de zuiverende lichaamsmassage ben ik tot de conclusie gekomen dat ik voortaan enkel nog mijn deals wil aanbieden via njoy deals, de beste zakenpartner !!! Dank voor de altijd correcte visie en reacties en de vruchtbare samenwerking. Ook bedankt voor de snelle verwerking van de betaling, anderen kunnen hieraan een voorbeeld nemen. Héééél veel succes gewenst voor u en uw zakenpartners en graag tot een volgende deal! Groet van Mirjam Strijbosch

Zeer deskundige begeleiding en te allen tijde duidelijk antwoord op de door mij gestelde vragen. We hebben nog meer deals klaar staan !!!!! Heel veel succes en zonnegroet van Mirjam

04-11-2013
Pedicure Ellis Heilijgers
Swalmen

Beste Njoy deal. Bedankt voor de goede en vooral persoonlijke samenwerking. Alles verliep zoals afgesproken. We zullen in de toekomst zeker nog eens samenwerken! Bedankt en veel succes.

16-07-2013
Roermond

Beste Njoy-Deals, wat een eer met jullie samen gewerkt te hebben aan onze eerste deal. Wat een verademing, die persoonlijke en eerlijke aanpak. Gericht kijken wat mogelijk is voor zowel de koper als de verkoper. Heel prettig vond ik de manier waarop contact gelegd werd en hoe alles verlopen is. Dit doen we in de toekomst zeker vaker. Heel veel succes met het "groeien", maar dat komt zeker goed.

12-06-2013
venlo

La Vita Sana Healthclub werkt al enige tijd samen met Njoy-Deals om zo een bijdrage te leveren aan een fit en gezond Venlo. Er wordt professioneel omgegaan met acties en altijd naar het voordeel voor de klant én het bedrijf gekeken !

25-05-2013
roermond

Sinds kort werkt Dedito en Dedito Hair samen met njoy-deals en de samenwerking is geweldig! Njoy-deals is erg kundig, professioneel, neemt alle tijd voor je en heeft ook respect voor je eigen denkwijze en regelgeving van je bedrijf. Ik raad iedereen njoy-deals aan, zowel om als bedrijf te adverteren en evenals om een leuke deal te kunnen pakken. Hoop in de toekomst op meer leuke en ontspannende samenwerkingen! Bedankt njoy-deals !!!

07-05-2013
Wemeldinge

Wij hebben nu enkele deals met Njoy Deals gedaan en we zijn zeer tevreden over de contacten, de follow-up, de afspraken en zelfs de after-sales betrokkenheid. Een partij om eerlijke en goede afspraken mee te maken. We hopen dan ook nog lang samen te kunnen werken in de regio Limburg met Njoy-Deals. Met een vriendelijke groet, Albert-Jan den Boer.

04-05-2013
Swalmen

Als eerste wil ik graag Njoy-deals bedanken voor hun mee denken aan een mooi deal. Tekst was super en Dgv services ziet dit ook als een compliment. Dgv services doet hun best om alle klanten even blij te maken als Njoy-deals met ons is. Met deze super deal heeft dit ons kansen kunnen vergroten om niet alleen klanten erbij te krijgen maar ook een leuke uitbereiding van netwerk. Bij deze N-joy-deals heel erg bedankt en we zullen snel weer om de tafel zitten om een nieuwe geweldige mooi deal te maken.

11-03-2013
weert

Hoi, telkens als ik bij jullie een deal heb staan, wordt ik meteen daarop door anderen benaderd om ook daar een deal te plaatsen. En het verbaast me dat dan ineens alles mogelijk is wat vroeger niet kon, ook qua provisie. Maar ik doe met niemand anders meer zaken, jullie hebben voor bedrijven de beste conditie's en vanaf het begin zijn jullie daarin open en eerlijk geweest. Bedankt voor de steeds fijne samenwerking, hopelijk nog vele deals. Groetjes. Michel.

03-03-2013
Karin Ottenheim / Muziekwaterbed Swalmen
Swalmen

Mijn ervaring met NJoy Deals is dat alles goed geregeld wordt. Ze denken mee over de tekst en hebben goede tips vwb reklame maken. Korte lijnen waardoor er een goede communicatie is. Een fijne manier om meer bekendheid te krijgen!

28-02-2013
Roermond

Beste Chrit, wat hebben jullie een leuke deal gemaakt! Het zag er mooi uit, zo met mijn logo erbij! De eerste afspraak is al gemaakt. Warme groet, Anneke Muijs

27-02-2013
Maasbracht

In december 2012 heb ik voor de eerste keer een deal gedaan in samenwerking met NJOY-deals. Die samenwerking is mij goed bevallen. Enerzijds aandacht voor de zakelijke kant, maar daarnaast wordt ook de persoonlijke kant van het zakendoen niet vergeten. Voor mij reden om deze eenmalige deal om te zetten in een langdurige samenwerkingsrelatie. Dat er nog veel mooie deals mogen volgen!!!

18-02-2013
Herten-Roermond

De uitleg van njoy deals naar ons bedrijf was zeer duidelijk, ook de wijze van het plaatsen van de deal voldeed aan onze verwachtingen en we kijken terug op een prettige samenwerking, wat wij graag nog eens willen herhalen.

15-02-2013
Venlo

Beste Njoyers. Wij vinden deze manier zeer geschikt om ons bedrijf nog meer onder de aandacht te brengen bij de consument. De samenwerking en afwikkeling loopt perfect en steeds meer mensen in de regio ervaren wat Njoy-deals doet en aanbied voor u als consument. Zo helpen we elkaar toch. Dit is een goede, goedkopere en betrouwbare manier om u als consument te verwennen met allerlei aanbiedingen. Veel succes met uw Njoy-deals wenst U Slagerij Hamans.

12-02-2013
Blerick

Het plaatsen van de deals bij Njoy verloopt altijd super. Je word op tijd gevraagt voor een deal te plaatsen en je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang en de afwikkeling na de deal is ook altijd heel snel en goed. Njoy medewerkers jullie zijn een heel goed team, ik werk graag met jullie samen en hoop dan ook in de toekomst nog vaak een deal bij jullie te plaatsen.