Beoordelingen van consumenten


Terug naar de deal

C & M
Roermond
9.0

De weg er naartoe is via een onverharde bergpas. Op zich prima te doen maar je moet het wel even weten. Als je dat niet wilt, zul je een stuk moeten omrijden. Wat een verschil met b.v. Tirol of Karinthie. Nagenoeg geen toerisme, voor iemand die rust en ruimte zoekt is dit een ideale regio. Het hotel is een familiehotel en de prijs/prestatie is zondermeer oke en al zeker met dit soort kortings-arrangementen. Iedereen aan te bevelen maar denk eraan: het is geen Tirol.

Mieke Janssen
Leudal
8.0

Wat een gezellig familiehotel, klein maar fijn. Met voor de kinderen buiten een alleraardigst aangelegd speeltuintje. Goed ontbijt en hetzelfde geldt voor het diner. Hier beleef je Oostenrijk op een andere manier, zonder hoge bergen, kletterende watervallen en toerisme. Pure rust in optima forma. Als je dit zoekt dan ben je hier op de juiste plek.

Janssen
Venray
9.0

Een klein maar uitnodigend familiehotel. Wat een rust hier en wat een ruimte. Verder is er ook weinig te doen. De reis er naar toe was al heel inspirerend want Hirschegg is een piepklein plaatsje dat moeilijk te vinden is. De kortste weg is via een onverharde pas, de makkelijkste weg is via de autobaan Villach-Klagenfurt maar dan rij je wel een stuk om.

Alofs
Roggel
9.0

Ga hier niet naar toe als je wilt uitgaan en drukte zoekt. Maar als je rust, stilte en ruimte zoekt is dit een perfect hotel. Een echt familie-hotel dat gerunt wordt door 2 broers + 1 zus, onder toeziend oog van pa & ma. Wat hier telt is dat de gast zich koning voelt. Een prima service en uitermate gastvrij en behulpzaam. Niet groot qua kamer-aantallen maar groots in b.v. het ontbijt, heeeerlijk. Het avondeten was prima, een 3-gangendiner met keuze's. Het hotel heeft een sauna, ook prima. De kamers zijn ruim en licht ingericht. De stad Graz hebben we bezocht en ook de Wörthersee valt goed te bereiden.