Beoordelingen van consumenten


Terug naar de deal

Breuer
St.Odiliënberg
9.0

Goed hotel, vriendelijk bij receptie en bediening en alles was keurig netjes! Enige minpuntje, geen wifi in het tegenover liggende gebouw.

Kees van Lamoen
BEST
9.0

Alleen jammer dat de wifi in het gebouw niet werkte.

H van de Voort
Neer
8.0

Mooi hotel, goed ontbijt en lekker avond eten. Kamers eenvoudig en schoon. Balkon stelde niks voor (bij kamer 106). Was op plat dak met uitzicht muur van de buren.

WF Senders
EINDHOVEN
9.0

Hotel Ruland is een goed hotel met vriendelijk personeel, goede moderne kamers en een goed ontbijt. De omgeving van Altenahr is overweldiging mooi met prachtige fiets en wandelroutes.

ellen cornet
venlo
10.0

Super, geweldig hotel midden in het centrum van plaatsje. Prima ontbijt en we kregen ook nog gratis treinkaartjes. fantastische omgeving om te wandelen, zowel hoog in de bergen als vlak langs de Ahr. Deze deal koop ik zo weer.

B Simons
Veghel
7.0

Mooi gezellig goed hotel.

H.Boss
Zevenaar
10.0

Erg leuke buurt. Hotel was perfect. Zeer vriendelijke bediening, uitstekende keuken en zeer schoon. Wij zullen er zeker nog een keer naartoe gaan. De service van enkele dagen weg krijgt van ons ook een pluim. Zeer makkelijk te boeken, kleine veranderingen zijn zonder problemen mogelijk, afspraken worden zonder problemen na gekomen. Jullie hebben ons een fijne korte vakantie bezorgt. Dank jullie wel. Gr. H.Boss

Leeuwenburgh
Weert
8.0

Het was in één woord fantastisch! Een 9! Vooral in het assortiment houden!