Beoordelingen van consumenten


Terug naar de deal

Edith Birfelder
Landgraaf
8.0

In het plaatsje Luterath is niets te beleven. Op een half uurtje rijden ligt Cochem aan de Moezel, een bezoek waard. Hotel Maas bestaat uit 3 gebouwen, we kregen een ruim appartement. Heeft hier en daar een likje verf nodig, maar keurig schoon. Toen wij er waren, waren 70% van de gasten luidruchtige Nederlandse bikers. Vooral op het terras. Jammer, dit is het minpunt. Ontbijt zeer goed, diner smakelijk Ontvangst en bediening heel vriendelijk

Peter Gabriëls
Opglabbeek - Oudsbergen
9.0

Zeer tevreden. Ieder koppel van de famillie kan beschikken over een ruime studio (met keuken en terras). Maaltijden oke! Bediening en behulpzaamheid prima.

Jos en Carly
Elsloo
9.0

Hotel Maas is een middelgroot hotel met 2 aparte huizen die naast het hoofdgebouw liggen. Bij binnenkomst werden we geholpen door de eigenaar, die ons de sleutel gaf van onze kamer. Toen hij zag dat we een hond bij ons hadden kregen we een van de appartementen die naast het hoofdgebouw liggen: 'hebben jullie meer plaats met het hondje' zei hij. Bij het zien van het appartement zagen we dat het een verbouwd huis was met mooie kamers en een hele nieuwe keuken. Met een ruime slaapkamers, tv en alles wat je in een appartement kon wensen, inclusief een balkon. Het eten was 's morgens in het hoofdgebouw en was prima verzorgd, en een ruime hoeveelheid. Het avondeten was ook voortreffelijk, en het viel op dat de eigenaar en de bediening heel erg vriendelijk waren. Het is inderdaad een fijne uitvalbasis voor motorrijders. Hotel Maas is een prima en zeer goed verzorgd hotel en we komen gegarandeerd nog een keer terug.

Henk
Maastricht
9.0

In alle opzichten een prima deal. We genoten van het heerlijke en creatief opgediend eten, het appartement, de mooie omgeving en de vriendelijke mensen. Dank Sacha en medewerkers en Enkele Dagen Weg!