Beoordelingen van consumenten


Terug naar de deal

Ion Naghi
Hoensbroek
9.0

positief.

Henk Deegens
Venray
7.0

prima onderkomen; jammer van de geluidsoverlast vroeg in de morgen van optrekkende vrachtauto's bij het naastgelegen stoplicht.

Jo -Jose Joosten
Roggel
8.0

Heel goed ontvangen En een goede service Mooie kamer en ook schoon.

Hendrik Jacobs
Dilsen-Stokkem
6.0

De kamer was ruim genoeg, maar heel erg warm en ook nog gelegen aan een heel drukke weg. Met zulk warm weer was deze kamer zonder airco eigenlijk niet te verhuren. Verder goede service en vriendelijk personeel. Corona regels werden goed nageleefd!

Jan Verstappen
Meijel
9.0

Prima hotel met zeer vriendelijke en behulpzame mensen.

Henk en Ita
Maastricht
8.0

Mooi hotel, mooie omgeving. De kamers aan de hoofdweg hebben veel geluidshinder van deze weg. Vooral overdag. Vraag een kamer aan de achterkant.

Marie Claire Mallants
Hamont
8.0

Een goed hotel . Vriendelijk personeel . Mooie kamer , heel proper

Julia Derix
Roermond
8.0

Het was een prettig, schoon, goed verzorgd hotel. Heerlijk ontbijt en vriendelijk personeel. De ligging weliswaar niet in Bad Honnef zelf maar in een ‘Stadtteil’. Wel in een erg mooie omgeving en grotere plaatsen gemakkelijk bereikbaar.

Fam Fredrix
Elsloo
7.0

Prijs - kwaliteit verhouding was prima . Is wel alleen een "slaap" hotel en vertier en activiteiten moet je buiten de deur vinden. Omgeving mooi om te wandelen

Frank Leermakers
Liempde
7.0

Hotel is prima met een uitstekend restaurant. Locatie is wat minder. Het ligt 10 km af van de plaats Bad Honnef zelf en daarmee de Rijn. Dat is uit de beschrijving niet duidelijk.