Beoordelingen van consumenten


Terug naar de deal

Jos Gielen
Kaulille Belgie
8.0

Prima hotel, vriendelijke eigenaar, eenvoudige maar lekkere keuken; Hotel dichtbij stationnetje, is gemakkelijk voor het gratis vervoer met gastekaart.

Fam. Creemers
Venray
8.0

Het hotel: de bedden waren goed en de kamers netjes. Ook de badkamer was netjes schoon maar wel een hoge instap van de douche, voelde onveilig. Het ontbijt was heel eenvoudig en het diner prima. Bij het vvv fiets routes gehaald maar nergens kon je lekker een ronde fietsen. Wandelmogelijkheden waren er genoeg en leuk om een ronde te lopen maar fietsen moest je altijd de zelfde weg terug en langs een vrij drukke weg. We hebben een fijne vakantie gehad mede ook dankzij het geweldig weer en het balkon op het oosten, konden we toch even heerlijk bij komen. Een pluspunt was ook dat er een koelkastje op de kamer was !

Sandra
Son
6.0

personeel is vriendelijk. ontbijt en diner is prima (eetcafe niveau). Kamer was erg ruim alleen geen gordijn voor het kantelraam wat zeer vervelend was. Op de vrije dag van het hotel verplicht eten op een bepaalde tijd was ook niet erg prettig. Bij de kegelbanen rook het naar de jaren 70 dus niet gedaan.

Nelly Nederkoorn
Oss
9.0

Het is een fijn hotel met vriendelijk personeel. De bedden slapen uitstekend en de kamer is lekker ruim. Het ontbijt en diner waren smakelijk en ruim voldoende. Omgeving ook zeer mooi. We gaan zeker nog een keer terug.

H.L.J. Keulen
Heythuysen
10.0

Kan dit hotel van harte aanbevelen. Er is eigenlijk niets wat niet goed was. Netjes en schoon. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Eten was goed. Alles bij elkaar zeer tevreden.

Ger Jacobs
Sweikhuizen
9.0

Buiten het feit dat we goed weer hadden waren we erg tevreden over dit aanbod. Prima Hotel, schone nieuwe kamers met badkamer en toilet. Maaltijden waren ook goed. Zeer goede kwaliteit/ prijs verhouding. Zeer mooie streek met vele fiets mogelijkheden.

Carla Beulen-Hausmans
Herkenbosch
8.0

Pluspunten: Kamers zijn ruim genoeg en er is voldoende bergruimte. Ontbijt en diner zijn goed. Vriendelijk personeel. Dicht bij station/perronnetje gelegen. Van daaruit kon je veel plaatsen met de trein gratis bereiken. Mooi wandelroutes in nabijheid. Winkels op loopafstand. Minpunten: Aan drukke doorgaande weg en bedrijfsterrein gelegen ('s nachts echter weinig last van gehad). Achterstallig groen onderhoud, bloembakken aan balkons werden wel ververst. Weinig personeel als het drukker is. Wij hadden gelukkig een kamer op de noordoost kant. Daardoor scheen de middagzon niet op onze kamer, anders was het waarschijnlijk erg warm geworden (3 dagen temperatuur > 30 graden).

H.Deegens
Venray
8.0

Goede accommodatie. Prima ontbijt en diner. De toezegging van een kamer op de begane grond ging helaas niet door, maar leverde verder geen problemen op.

Anja
Peer
8.0

Heel fijn hotel. Lekker eten, gezellige bar, mooie kamer en mooie omgeving. Heel vriendelijke mensen. Willen graag nog eens terug. Aanrader!