Beoordelingen van consumenten


Terug naar de deal

jos louppen
sint odilienberg
9.0

Super deal, zeer vriendelijke bediening, eten prima, kamer en sauna gedeelte een beetje gedateerd maar gezien de prijs al met al een prima aanbieding.

Eef Hendrikx
Venlo
7.0

Mooie deal. Goed hotel maar om nou te spreken over 4 sterren gaat me te ver. Het eten wel, de accomodatie niet. Vriendelijk personeel. Aardige omgeving.

Riny
Maasgouw
8.0

Geweldig hotel, fijne massages, heerlijk eten, zeer uitgebreid ontbijtbuffet, genoten van de thematische inrichting van kamers en andere ruimtes, mooie sauna en zwembad met fijne rustruimtes minpuntje: met twee vriendinnen in een bed van 1,40 meter (blijkbaar hadden andere kamers grotere bedden)

Huub Alofs
Roggel
9.0

Erg leuk en knus hotel. Kamers niet al te groot maar erg sfeervol. Leuk klein zwembad met prima sauna. Eten ook goed, kortom: Landhotel Kern hat uns sehr gut gefallen!

J.Goldsmits
Posterholt
9.0

Hele goede ervaring, zijn al drie keer geweest, is dus voor herhaling vatbaar

Ad Hendriks
Roggel
8.0

We zijn zaterdag terug gekomen van landhotel kern te bad zwesten. Het waren heel mooie dagen en zijn uiterste te vrede over deze deal. Het hotel was oud met vele gangetjes, net een doolhof. Maar alles was netjes en het eten met de keuzes uit 3 menu’s, was heel goed, ook aan het ontbijt ontbrak het aan niets. Op de eerste avond speelde er een live orkest. We hebben wandelingen gemaakt in de omgeving, wat heel mooi is Alleen bij de bewegwijzering moet je goed op letten. Ook de rug massage was heel goed ,iedere dag gezwommen en in de sauna geweest. Al met al een heel geslaagde deal.

Chrit/Mieke
Roggel
10.0

Graag reageren wij uitgebreid over ons verblijf in Bad Zwesten bij hotel Kern. Alleen maar positieve geluiden. Vanaf het moment van inchecken (met alle aandacht en uitleg) tot het moment van vertrek. Vriendelijk en behulpzaam personeel, een ruime kamer (in engelse stijl) met een prachtige badkamer, een uitstekend bed waarop slapen geen enkele moeite koste. Elke kamer heeft hier een eigen thema, van b.v. Oosters tot Afrikaans en is als zodanig ook ingericht. Een gezellig en prima restaurant met elke dag heerlijke keuze mogelijkheden qua hoofdgerecht in het meegeboekte 3-gangen-diner. En dan een ontbijt om van te smullen: zeer uitgebreid, vers en met allerlei streekspecialiteiten. Ons arrangement eindigde op de zondag en dat is juist de dag dat er (om de 14-dagen) een sprookjes-ontbijt werd gehouden. De hotelgasten konden daar zonder extra meerprijs gebruik van maken. Het personeel liep als sprookjesfiguren rond zoals b.v sneeuwwitje, roodkapje en assepoester. Geweldig, evenals het ontbijt zelf, nog nooit zoiets meegemaakt. Iedereen zeer aan te bevelen, zelfs om rekening mee te houden bij een reservering dat zo'n zondag is inbegrepen. En dan de sauna waar wij graag gebruik van maken: super !!! Zelfs incl. een drankjes en vers fruit. Proper, schoon, en met volop mogelijkheden. Het enige 'minpuntje' vonden wij de omgeving: wel heel mooi maar op de een of andere manier hadden wij hiervan meer verwacht (iets meer heuvelachtig). Maar dit laatste deed eigenlijk helemaal niets af aan ons goede gevoel toen we weer huiswaarts gingen. Met veel plezier en tevredenheid denken we terug aan hotel Kern, een bezoek meer dan waard evenals de hiervoor betaalde prijs. Zelfs voor onze hond die we bij ons hadden, hoefden we helemaal niets extra's te betalen. Kortom: hotel Kern is iedereen aan te bevelen.