Beoordelingen van consumenten


Terug naar de deal

Ronny Driesmans
Blankenberge
8.0

Hotel goed, maar ontvangst bij aankomst kan beter. Eten zeer goed

Jan Zegveld
Nederweert
7.0

Het was allemaal een beetje omslachtig de hele gang van zaken in het hotel. Verder valt er niets negatiefs van te zeggen, zeker niet betreffend prijs/ kwaliteit verhouding. Was allemaal wel wat gedateerd maar dat is vaker zo in dit soort hotels.

Verschueren Chris
Malle
8.0

Pas terug van verblijf in Hotel Wagner in Kamp Bornhofen. Heel vriendelijke chef. Lekker eten zowel ontbijt als lunch; Nette en ruime kamers, direct aan hotel vertrekken wandelwegen. Bediening van de jongens niets op aan te merken (vrouw die mee de bediening verzorgde) kon beter qua vriendelijkheid. Het enige echte minpuntje dat ik heb ervaren was het luiden van de klokken aan de overkant. Alles bij mekaar is het hotel toch een 8 waard

Goris François
Vremde
8.0

Goede grote kamers alles aanwezig. Heel lekker eten en goede porties ook ontbijtbuffet heel goed. Alleen spijtig oudere vrouw die mee hielp met de bediening onvriendelijk, altijd maar zuchten en in haar eigen praten. Nog een minpuntje de klokken van de kerk aan de overkant sloegen om het uur dag en nacht erg om te slapen. Hotelbaas super vriendelijk sprak iedereen aan en maakte zelfs graag een grapje voelde zich ook niet te goed om mee met de klanten op hetzelfde terras te zitten. Hotel verdient een dikke 8

Anita Surewaard
Zevenbergen
8.0

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Jammer dat we ‘s avonds geen drankje in hotelbar konden nemen.

Surewaard
Zevenbergen
9.0

We hebben het goed naar ons zin gehad bij Hotel Wagner in Kamp-Bornhofen. We hopen dat we nog weleens gebruik mogen maken van jullie bemiddeling. Met vriendelijke groet, Anita Surewaard.

jan Bloemen
oudsbergen
9.0

top hotel. proper, vriendelijk en goed eten. super fijne mensen. we gaan zeker nog eens terug. prijs kwaliteit 100 procent.

Fredrix
Elsloo
8.0

Prima verhouding "preis - leistung". Vriendelijk personeel en Chef. Goede bestemming voor enkele dagen er tussen uit. Kamers OK , wel gedateerd , maar bed was goed. Dus het geld waard.

Wil Fluit
Nijmegen
8.0

Gezellig familiehotel. Goede service en prima halfpension. Aanrader !

Jan
MEIJEL
9.0

Prima prijs-kwaliteit verhouding. Mooie omgeving. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Hotel een beetje gedateerd maar dat is geen enkel probleem.

jacobs
tessenderlo
7.0

Alles ok

Lia ter Maat
Enter
9.0

We hebben een heerlijk verblijf gehad in Hotel Wagner. Zeer vriendelijke ontvangst. Prima kamer met goede bedden. Prima ontbijt en heerlijk avondeten.

Frank van den Akker
Kerkrade
8.0

Gastvrij en vriendelijk. Goed verzorgd. Airco gemist bij hoge temperaturen.

m.verhoeven
eindhoven
9.0

Ondanks corona een lekkere vakantie gehad samen met mijn vrouw beide in de risico leeftijd. De voorschriften met mondkapje levert geen problemen op.

G. van Dijk
Handel
9.0

Perfecte organisatie, zeer zorgzaam en klantvriendelijk

Ine van Bakel
Deurne
7.0

Het was zeer goed. Vriendelijk personeel. Zowel het ontbijt als het avondeten was zeer goed. Voor herhaling vatbaar. 7

Sturmans
Beesel
9.0

We hebben een prima verblijf gehad. Het eten is er lekker en meer dan genoeg. Je kunt in de buurt mooi wandelen en het burchtbezoek in Braubach is een aanrader. Een extra pluspunt is het gebruik van de heerlijke sauna.

Marian Janssen
Nijmegen
7.0

Zeer vriendelijk ontvangen. Eigenaar en personeel doen alles om het je naar de zin te maken. Ik was jarig en heb als verrassing van de eigenaar een gratis boottocht langs de rijn gekregen. Was een prachtige toer. Van het hotel en eten kun je niets van zeggen i.v.m. 2 sterrenhotel en de prijs die we betaald hebben.

Jan des Bouvrie
Venray
8.0

Zeer vriendelijk en meegaand personeel; kamer 18 vlakbij de lift goede oplossing, bed iets te laag.extra matras aanvragen

des Bouvrie
Venray
9.0

Wij zijn weer terug van onze reis naar Kamp - Bornhofen. Ondanks de vele trappen hebben we een prima vakantie gehad met een geweldige service. Met de lift was vrijwel alles bereikbaar en we kregen de maaltijden op het terras opgediend. Personeel was zeer attent en haalden alles uit de kast om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Nogmaals hartelijke dank voor de service, die U ons heeft gegeven. In augustus gaan we naar het kasteel hotel Eyba. Wij zien zeer benieuwd . M.vr. gr. Jan & Miek des Bouvrie

Henk Esser
Maastricht
9.0

prima deal: mooie locatie en goed verzorgd hotel. Erg de moeite waard.

Huub Busschops
Ohe en Laak
7.0

Geboekt via een deal. Ontvangst vriendelijk. Ontbijt eenvoudig maar goed (afgemeten aantal broodjes) Avondeten eenvoudig maar lekker met zeer vriendelijke en goede bediening. Helaas niet druk waardoor 's avonds in de bar weinig te beleven viel en dus niet uitnodigde om lang te blijven zitten. Kamer ondermaats; aan het uiteinde van het complex, verwarming deed het niet en douche moest minimaal 10 minuten lopen voor er warm water kwam. Na melding heeft men geprobeerd dit op te lossen. Douchecabine vertoonde ouderdomsgebreken in de naden. Toevallig andere kamer even kunnen bekijken en dan lijkt het erop dat je als "deal" -boeker een veel mindere kamer toegewezen krijgt

P Beckers
Maria Hoop
9.0

Allebei de deals die wij gedaan hebben zijn ons zeer goed bevallen.

Henk Deegens
Venray
7.0

Gedateerd hotel, goed eten en drinken. Klantvriendelijk personeel.

Mari v.d. Velden
Veghel
9.0

Heerlijk weekend weg gehad in een mooie omgeving voor een super aantrekkelijke prijs. Zelfs het weer (zonnig) werkte optimaal mee. Zeker voor herhaling vatbaar.

Marianne
Melick
8.0

Gastvrije ontvangst. Goed verzorgd. Heerlijk eten. Goede ligging. Wij hebben het zeer naar onze zin gehad.

Annemieke Driessens
Nederweert
9.0

Het Rheinhotel Wagner is prima bevallen. Ruime kamer, heerlijk eten, vriendelijke bediening. Hondjes zeer welkom! Prachtige omgeving. In het laagseizoen wel ermee rekening houden dat er weinig horeca open is.