Beoordelingen van consumenten


Terug naar de deal

JAM Zegveld
Nederweert
8.0

Heel positief. In het dorpje zelf is niet veel, niks dus, te beleven. Het hotel, tenminste het gedeelte waar wij zaten, is niet lang geleden gerenoveerd en was netjes en vooral zuiver. Eten was goed, personeel vriendelijk maar een gesprek was niet mogelijk aangezien ze bijna allemaal geen Duits spraken. Al met al was het een geslaagd uitstapje.

Jolanda en Tiny Wijers
Eindhoven
9.0

Heel fijn hotel. Mooie kamer, vriendelijk personeel en lekker eten. Een hele fijne uitvalsbasis om de streek te verkennen. Zeker een nieuw bezoek waard.

Huub en Wilma
Westerwald
9.0

Hoi Mieke, we hebben een paar leuke dagen gehad bij Moselblick in Wintrich, was goed verzorgd, lekker ontbijt en goed verzorgd HP, en kamers erg proper, niet groot maar aangenaam. Maar wij moeten jullie de groeten doen van een echtpaar uit Gemert, en van Jolanda en haar man uit eindhoven, we hebben het reuze naar onze zin gehad, allemaal vaste klanten van jullie haha. Op naar het volgende reisje wij melden ons binnenkort weer bij jullie. Groetjes van Huub en Wilma uit Westerwald.

Krings
Selfkant
8.0

Wir können das Hotel Moselblick sehr empfehlen und haben auch bei Google eine entsprechend gute Bewertung hinterlassen. Wir wünschen Ihnen eine gute Zeit. Liebe Grüße Lore und Hermann

Wijers
Eindhoven
9.0

Weer een heerlijke vakantie mogen doorbrengen in hotel Moselblick. Een gezellig hotel met vriendelijke medewerkers die alles doen om het de gast naar de zin te maken. Zelfs het weer was goed geregeld. Dankjewel en natuurlijk tot de volgende keer.

Raeven
Swalmen
6.0

We zijn 4 dagen bij dit hotel geweest. De hotelkamer was netjes en schoon. Eten was voor Duitse begrippen karig. Bij het ontbijt waren afbakbroodjes. Per tafel stond een thermoskan met koffie waar net 3 kleine kopjes koffie in zaten. En dat voor 2 personen. Avondeten is goed maar verwacht niet te grote porties die je normaal in Duitsland krijgt. De bar is s'avonds gesloten. Voor ons was dit geen probleem, maar als je s' avonds graag wat wil drinken zul je dit zelf moeten kopen in de winkel. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Jos & Marleen van Kasteren
Eindhoven
8.0

Goed hotel en vriendelijke eigenaresse. Eten voldoet aan de verwachting van prijs en kwaliteit. Enig minpunt is de Wifi, deze werkt zeer beperkt op de meeste plaatsen in het hotel.

Smits
Helmond
9.0

Perfect geregeld,goed hotel goede afspraken, gewoon voor herhaling vatbaar

P. Beckers
Maria Hoop
9.0

Deze deal is ons zeer goed bevallen.